Dolar 34,1534
Euro 37,9381
Altın 2.873,97
BİST 9.911,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 26°C
Parçalı Bulutlu
Ordu
26°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 24°C
Cum 25°C

ŞANLITÜRK’TEN FATSA VE ÜNYE’YE ÇIKARMA

ŞANLITÜRK’TEN FATSA VE ÜNYE’YE ÇIKARMA
1 Kasım 2022 15:06

ŞANLITÜRK’TEN FATSA VE ÜNYE’YE ÇIKARMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, haftaya ilçe ziyaretleri ile başladı.

İlk ziyaretini Fatsa’ya yapan Başkan Şanlıtürk, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Tayfun Karataş’ı makamında tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi. Başkan Şanlıtürk, akabinde Ünye’ye geçerek parti binasında yönetim ve üyelerle bir araya gelerek Ünye hakkında istişarelerde bulundu.

Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada; “MHP Ünye İlçe Teşkilatımızı ziyaret edip, Ünye’miz adında istişarelerde bulunduk. Nazik karşılamalarından ve hoş sohbetlerinden dolayı İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Programlara hız kesmeden devam eden Başkan Şanlıtürk, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’u İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, geçmiş dönem İlçe Başkanı Nedim Can ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aksu ile birlikte; ziyaret ettiler. Şanlıtürk, burada da İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür etti. Başkan Şanlıtürk, beraberinde ki aynı heyetle Ünye Kaymakamı Ayhan Işık’ı, ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ileterek misafirperverliği ve hoş sohbetleri için kaymakam Işık’a teşekkürlerini iletti. Kaymakamlıktan sonra rotayı Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO)’ya çeviren Başkan Şanlıtürk, seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen İrfan Akar’ı tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi. Ünye Kent Gazetesinin Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine de katılan Başkan Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi; “Ünye Kent Gazetesi’nin 14. kuruluş yılında, değerli kardeşim, Ali Öztürk’ü ziyaret edip, kuruluş yılına özel hazırlanan törende pastayı kesip, gazetesinin uzun yıllar hizmet vermesi temennilerde bulunduk. Rabbim nice 14 yılları nasip etsin. Karşılaması ve hoş sohbetleri için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Şanlıtürk, Ünye programının ardından ise beraberindeki heyetle birlikte Ankara’ya hareket etti. Partisinin grup toplantısına katılan Başkan Şanlıtürk’e Genel Merkezde de ilgi hayli yüksek oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.