Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ METİN GÜNDOĞDU’DAN MÜJDELER PEŞ PEŞE GELDİ!

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ METİN GÜNDOĞDU’DAN MÜJDELER PEŞ PEŞE GELDİ!
9 Kasım 2022 07:36

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ METİN GÜNDOĞDU’DAN MÜJDELER PEŞ PEŞE GELDİ!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Görüşmeleri neticesinde yaptığı açıklamada, Ordu ve İlçeleri için haberleri peş peşe paylaştı.

DİŞ HASTANESİNİN İHALESİ 14 KASIM’DA YAPILACAK
Sağlık Bakanı ile TBMM de görüşen Gündoğdu, Ordu Diş Hastanesinin ihalesinin ön hazırlıklarının tamamlandığını, ihalenin ise 14 Kasım 2022 tarihinde yapılacağını açıkladı.

AKKUŞ’a 500 bin TL DESTEK!
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Sağlık Bakanı Sayın Koca ile görüşmesi sonrasında, Akkuş yapımı tamamlanan ve vatandaşlara hizmet veren Devlet Hastanesi’nin çevre düzenlemesi ve rekreasyon işlemleri için ise 500 bin TL destek verileceğini bildirdi.

KORGAN DEVLET HASTANESİNE C SINIFINA GEÇİŞ MÜJDESİ!
Milletvekili Gündoğdu açıklamalarına, Korgan Devlet Hastanesinin C sınıfına geçirileceğinin müjdesini vererek devam etti.

TBMM de gerçekleştirdiği görüşme sonrasında, Ordu ve ilçelerine verdiği destekler için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Verilen destek ve yatırımların ilimize, ilçelerimize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.