Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Deprem destek ödemesi ne zaman yapılacak, ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Deprem destek ödemesinin ne zaman yapılacağı ve ne kadar olduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yaptığı açıklamalar sonrasında merak ediliyor. Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında, bölgeyi incelemeye gelen Erdoğan, açıklamasında depremlerden etkilenen ailelere destek verileceğini belirtti. Peki, deprem destek ödemesi ne zaman yapılacak, ne kadar?

Deprem destek ödemesi ne zaman yapılacak, ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
9 Şubat 2023 13:57

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bölgeye gelerek açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremden etkilenen ailelere destek ödemesi yapılacağını belirtti. Peki, deprem destek ödemesi ne zaman yapılacak, ne kadar?

DEPREM DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kahramanmaraş’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’ndaki çadır kentte yaptığı açıklamada, Depremde 8 bin 574 kişinin hayatını kaybettiğini 49 bin 133 kişinin yaralandığını duyuran Erdoğan 6 bin 444 binanın da yıkıldığını söyledi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ailelere 10 bin lira destek verileceğini belirtti.

DEPREM DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Deprem destek ödemelerine ilişkin yapılan açıklamada depremden etkilenen ailelere 10’ar bin TL destek verileceği aktarıldı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.