Dolar 34,1207
Euro 38,1122
Altın 2.884,04
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 24°C
Yağmurlu
Ordu
24°C
Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 24°C

ŞANLITÜRK’ÜN DANIŞMANI ERCAN ERDOĞAN OLDU

ŞANLITÜRK’ÜN DANIŞMANI ERCAN ERDOĞAN OLDU
31 Mayıs 2023 14:51

ŞANLITÜRK’ÜN DANIŞMANI ERCAN ERDOĞAN OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün Danışmanlık görevine Ordulu Ercan Erdoğan getirildi.
Ercan Erdoğan, 2010-2016 yılları arasında Milli İstihbarat Daire Başkanının kızı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın Özel Kalem görevini başarıyla yerine getirmesiyle tanınıyordu.
2016-2023 yılları arası Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün yakın markajında olan ve birlikte yol ve dava arkadaşlığını sürdüren Ercan Erdoğan bu kez de Milletvekili Şanlıtürk’ün mecliste ki danışmanı olarak Ordu’ya ve ülkeye hizmet etmeye devam edecek.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Cuma günü yapılacak olan Milletvekili yemin töreninin ardından Ercan Erdoğan’da resmen danışmanlık hizmetine başlamış olacak. Evli olan Erdoğan’ın görevini başarıyla sürdüreceğinin beklentileri ise parti içerisinde hayli yüksek görülüyor.