Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

MHP’DE İLÇE KONGRELERİ HIZ KESMİYOR

MHP’DE İLÇE KONGRELERİ HIZ KESMİYOR
5 Eylül 2023 15:26

MHP’DE, KABADÜZ VE GÜLYALI’DA TAMAM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ilçe kongrelerinde hız kesmiyor. Kabadüz ve Gülyalı kongrelerini de tamamlayan MHP’de yeniden güven tazeleyen başkanlar, Kabadüz’de Turan Baş olurken Gülyalı’da da İlçe Başkanı Nazım Şen oldu.
Kongrelerde Divan Başkanlığını yapan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk; “Büyük kurultaya giden süreçte ilimizin 7. kongresi olan Kabadüz ilçesi 14. olağan kongremizi, Divan Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdik.
Tekrar seçilen ilçe başkanımız Turan Baş ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
Cumhur ittifakı ortağımız Ak Parti Kabadüz İlçe Başkanı Sn. Ergin Hatipoğlu’yu ziyaret ettik.
İlçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Kabadüz’ün ardından Gülyalı’ya geçen Milletvekili Şanlıtürk; “İlimizin 8. kongresi olan Gülyalı ilçesi 14. olağan kongremizi, İl Başkanımız Mehmet Özçelik ve Divan Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdik.
Tekrar seçilen ilçe başkanımız Nazım Şen ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

MHP, PERŞEMBE’DE BAYRAĞI ‘GENÇ’ ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Perşembe ilçesinde gerçekleştirdiği 14. Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Beytullah Genç getirildi. Kongrede Divan Başkanlığını ise MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk yaptı. Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada; “Büyük kurultaya giden süreçte ilimizin 9. kongresi olan Perşembe ilçesi 14. olağan kongremizi, İl Başkanımız Mehmet Özçelik ve Divan Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdik. Seçilen ilçe başkanımız Beytullah Genç ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, yapacağı çalışmalarında başarılar diliyorum. Önceki dönemlerde ilçe Başkanlığımızı yapan kıymetli kardeşim Ersoy Çakcı beye hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi. İlçenin başlıca gelir kaynağının balıkçılık olduğuna da dikkat çeken Şanlıtürk; “İlimizde 460 balıkçı teknesi var. 7500 balıkçılık yapan insanımız var. Mevcut balıkçı barınaklarımız Elemanlarımız yetmemektedir. İlçemize bir tane daha balıkçı Barınağı kazandırılmalıdır” şeklinde konuştu. Öte yandan kongrenin ardından önceki dönem İlçe Başkanlığını yapan Ersoy Çakçı’nın annesinin cenaze merasimine de katılan Milletvekili Şanlıtürk; “Perşembe İlçe Başkanımız Ersoy Çakcı’nın kıymetli annesi Gökçen teyzemizin cenaze merasimine katıldık. Merhume teyzemize Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.