Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 25°C

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, MİNİK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, MİNİK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
11 Eylül 2023 14:57

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, MİNİK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle Altınordu ilçesinde düzenlenen açılış programına katıldı. Çocukların mutlu gününe ortak olan Başkan Güler, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Altınordu İlçesi, Altınordu İlkokulu’nda düzenlenen yeni eğitim öğretim yılı açılış programına Ordu Valisi Muammer Erol ile birlikte katılan Başkan Güler, program sorasında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

“YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI KUTLUYORUM”

Geleceğimizin teminatı olan çocukların bu özel günlerinde yalnız bırakmadıklarının altını çizen Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ders zili bugün çaldı. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Bütün evlâtlarımıza zihin açıklığı diliyorum. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Bütün öğretmen ve idarecilerimize de ayrıca kolaylıklar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen yeni eğitim öğretim yılı programı çocukların günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirleri ile sona erdi.