Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 25°C

14 İLÇEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI! SIRA AYBASTI’DA

14 İLÇEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI! SIRA AYBASTI’DA
1 Kasım 2023 14:57

SIRA AYBASTI’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BU ZAMANA KADAR GÖLKÖY, MESUDİYE, KUMRU, AKKUŞ, ÇATALPINAR, KORGAN, KABADÜZ, İKİZCE, FATSA, PERŞEMBE, ALTINORDU, ÜNYE, GÜLYALI VE KABATAŞ OLMAK ÜZERE 14 İLÇEDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinden sonra tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, başlattığı aydınlatma çalışmalarıyla da ilçelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Birçok ilçede aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak ilçeleri ışıl ışıl bir görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, benzer çalışmayı Aybastı’da hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

14 İLÇEDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Modern şehir inşasını sürdürürken kent estetiğini ön planda tutan yatırımları da hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü aydınlatma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bu zamana kadar Gölköy, Mesudiye, Kumru, Akkuş, Çatalpınar, Korgan, Kabadüz, İkizce, Fatsa, Perşembe, Altınordu, Ünye, Gülyalı ve Kabataş olmak üzere 14 ilçede aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

KASIM AYI SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Büyükşehir ekipleri son olarak Aybastı ilçesinde başlattığı çalışmalar kapsamında 95 adet direğin kurulumunu gerçekleştirecek. Günün ihtiyaçlarına uygun modern aydınlatma çalışmaları kapsamında kablolama ve borulama çalışması gerçekleştiren ekipler, Kasım ayı sonuna kadar çalışmaları tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı amaçlıyor.