Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

BÜYÜKŞEHRİN YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHRİN YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
18 Aralık 2023 13:59

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Bayramlı-Cumhuriyet köy Mahallesi yolunda asfalt çalışmaları yürütüyor. Toplam uzunluğu 10 km olan yolun 7 km’lik kısmında çalışmalarını tamamlayan ekipler, Çambaşı Yaylası’na en kısa ulaşım yolu olarak bilinen güzergahı konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili Ordu’da 2100 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, planlanan program çerçevesinde yol yatırımlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

TOPLAM UZUNLUĞU 10 KM
Toplam uzunluğu 10 km olan yolun 7 km’sinde çalışmaları tamamlayan ekipler, Çambaşı Yaylası’na en kısa sürede ulaşım sağlayan ve Sağırlı, Ataköy, Bayramlı, Cumhuriyet köy ve Yokuşdibi Mahallelerine hitap eden yolda konforu artırıyor.

“BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ”

Yapılan çalışmalar vatandaşların da yüzünü güldürdü. Yıllardır bu çalışmayı özlemle beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “Yapılan çalışmalar dolayısıyla Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çamur ve tozdan ulaşım sağlayamadığımız, araçlarımızın zarar gördüğü bu yolumuzda bu yatırımları görmek bizleri çok memnun etti. Büyükşehir büyüklüğünü gösterdi. Allah başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.