Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

ODÜ’de Öğrencilere Hamsi İkramı Yapıldı

ODÜ’de Öğrencilere Hamsi İkramı Yapıldı
29 Aralık 2023 07:12

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi’nde öğrencilere hamsi ikramı yapıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde düzenlenen etkinlik programına Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Üniversitemizin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Etkinlikte, Ordu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Aybastı Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümü öğrencileri tarafından 1 tona yakın hamsi pişirilerek ikram edildi.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “Her yıl Üniversitemizde geleneksel olarak gerçekleştirilen hamsi şenliği geçtiğimiz yıllarda yaşamış olduğumuz pandemi ve deprem dolayısıyla düzenlenememişti. Bu dönem gönlümüzden geçen öğrencilerimizle birlikte bir hamsi festivali gerçekleştirmekti. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırılarından dolayı bu etkinliği iptal ettik. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Etkinlik hazırlıklarının daha önceden yapılmış olmasından dolayı öğrencilerimize bu festival yerine hamsi ikramı yapmayı düşündük. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.