Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

ULAŞ TEPE MAZBATAYI ALDI

ULAŞ TEPE MAZBATAYI ALDI
5 Nisan 2024 14:10

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Ulaş Tepe’ye mazbatasını Altınordu İlçe Seçim Kurulu Başkanı Dr. Mesut Bilen verdi. Törende CHP’li 17 Belediye Meclis Üyesi de mazbatasını teslim aldı.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “İlçe Seçim Kurulundan mazbatamızı alarak Altınordu’da değişim için göreve resmen başlıyoruz. Dur durak bilmeden Altınordumuz için çok ama çok çalışacağız. Törende bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, il-ilçe başkan ve yöneticilerimize, parti emekçilerimize ve Altınordulu hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Birlikte başardık. Bu gurur hepimizin
.” dedi.

Ulaş Tepe, bugün saat 15.00’de belediye başkanlığı makamını devir alacak.