Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 24°C
Yağmurlu
Ordu
24°C
Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 24°C

BÜYÜKŞEHİR SOFRALARI BEREKETLENDİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR SOFRALARI BEREKETLENDİRİYOR
4 Haziran 2024 17:28

BÜYÜKŞEHİR SOFRALARI BEREKETLENDİRİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi Buharalı Şakir Efendi Aşevinde pişirilen günlük yemekler ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor. Her gün ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan Büyükşehir Belediyesi, sofraları boş bırakmıyor. Özellikle bu çalışma ile hayatları kolaylaşan yaşlı ve hasta vatandaşlar aldıkları hizmeti takdirle karşılıyorlar.

Toplumun her kesimine eşit ve kaliteli hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayan dezavantajlı vatandaşları da unutmuyor. Her türlü gereksinimlerini Büyükşehir Belediyesi Sosyal Market’i ile karşılama imkânı sunulan ihtiyaç sahiplerine günlük sıcak yemek hizmeti de veriliyor.

UZAK YAKIN GÖZETMEKSİZİN SICAK YEMEKLER ULAŞTIRILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde kurulan Buharalı Şakir Efendi Aşevinde hijyenik koşullarda günlük 4 çeşit yemek ihtiyaç sahipleri için hazırlanıyor. Her gün özenle aşevinden çıkan yemekler sabahın erken saatinde yola koyulan ekip ile uzak, yakın demeden şehrin en ücra köşelerine ulaştırılıyor. Bu sayede sadece şehir merkezini değil, geneli kapsayacak şekilde geniş bir coğrafyaya hizmet götürülerek uzaklık veya konum farkı gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde ulaştırılıyor.

TAKDİRLE KARŞILANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetini alan vatandaşlar ise çalışmadan oldukça memnun. Özellikle evde yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve hasta vatandaşların sofralarını bereketlendirerek takdir kazanan bu çalışma onlara büyük kolaylık sağlıyor.