Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

ŞÜKRÜ BODUR YENİDEN 52 ORDUSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY

ŞÜKRÜ BODUR YENİDEN 52 ORDUSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY
5 Haziran 2024 15:41

52 Orduspor Futbol Kulübü’nün yaklaşan olağan kongresi öncesinde bir açıklama yapan Şükrü Bodur, yeniden aday olduğunu duyurdu.

Şükrü Bodur: ” Ordu şehrinin futbolda bulunduğu konumu hak etmediğine inananlardanım ve bu inanışımı daha önce de başkanlık görevini yürüterek, sözde bırakmayıp sahada mücadele eden konumumla birlikte bir dava uğruna getirdim. Bu şehir futbolda bu statüyü hak etmiyor. Ordu’nun futboldaki kaderini değiştirmek için, yarım kalan işimizi tamamlamak, güzel şehrimizin mor beyaz tutkulu insanlarının yüzünü güldürmek amacıyla olağan 52 Orduspor Kongresi’nde başkanlığa yeniden adayım. İlk başta 2. Lig için çıkacak olduğumuz yolda şehrimizin tüm dinamiklerinden katkılarını bekliyoruz. Bunu başarabilirsek üst lige çıkma hedefimizin de bu sezon gerçekleşeceğine inancımız tam. Bu sürecin sağlıklı işleyebilmesi ve sporda birliğin sağlanabilmesi için bir heyet oluşturulması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Şükrü Bodur Bodur, bu heyetin Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Barosu, Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan birer temsilci ile kulüplerden birer temsilci tarafından oluşturulmasını ve süreci yürütüp tüm detayları kamuoyu ile paylaşmasını arz ettiğini söyledi.