Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Hafif Yağmurlu
Ordu
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 25°C

METİN KIR YENİDEN SEÇİLDİ

METİN KIR YENİDEN SEÇİLDİ
22 Haziran 2024 15:05

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), 17. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Metin Kır yeniden başkanlığa seçildi.

Ordu ASKF Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Genel Kurula mevcut başkan Metin Kır tek aday olarak katıldı.

Metin Kır’ın başkanlığını üstlendiği yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor;
Metin Kır, Aydın Kuru, Doğancan Akman, Fahrettin Alkan, Hamdi Şensoy, Levent Yanık, Mahir Akdere, Mehmet Kocatürk, Murat Ülgen, Nihat Ece, Ömür Kaşyol, Tuncay Kaya, Uğur Ateş, Veda Tut, Zeki Taş.

Ordu ASKF Başkanlığına yeniden seçilen Metin Kır, kongre ilgili şu açıklamalarda bulundu;
Öncelikle, bir kez daha Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçilmiş olmanın büyük bir onur ve mutluluk olduğunu ifade etmek isterim. Bu göreve yeniden layık görülmem, sizlerin bana olan güveni ve desteği sayesinde mümkün olmuştur. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Görev sürem boyunca amatör sporun gelişmesi, sporcularımızın desteklenmesi ve kulüplerimizin daha güçlü hale gelmesi için büyük bir gayret gösterdim. Birlikte çalışarak, birçok önemli projeyi hayata geçirdik ve amatör sporun ülkemizdeki yerini sağlamlaştırdık. Bu süreçte sizlerin değerli katkıları ve iş birliği, başarılarımızın temelini oluşturdu.

Yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız, amatör sporu daha geniş kitlelere yaymak, gençlerimizi spora teşvik etmek ve sporun birleştirici gücünü toplumumuzun her kesimine ulaştırmak olacak. Ayrıca, sporcularımızın ulusal ve uluslararası arenada daha fazla başarı elde etmesi için gerekli tüm destekleri sağlamaya devam edeceğiz.

Birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. Hep birlikte, amatör sporun geleceğini daha parlak hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte her zaman olduğu gibi öneri ve katkılarınızı bekliyorum.
Yeniden bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Birlikte, amatör sporun geleceğini şekillendirmeye devam edeceğiz.