Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C

İLÇE, MEYDAN VE CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASIYLA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

İLÇE, MEYDAN VE CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASIYLA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU
30 Temmuz 2024 13:17

GÜRGENTEPE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
İLÇE, MEYDAN VE CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASIYLA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Modern ve estetik şehircilik anlayışıyla 19 ilçenin silüetini değiştirmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde cephe giydirme ve meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Gürgentepe ilçesinde şehrin orta konumunda bulunan alanı kent meydanı olarak düzenleyerek halkın kullanımına sunan ekipler, cephe giydirme çalışmalarıyla da ilçeye estetik bir görünüm kazandırdı.

13 BİNA VE 16 CEPHE YENİLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri, binaları sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşturmak adına ilçede bulunan 13 bina ve 16 cephede iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.
Kapsamlı bir çalışma sonrası mantolanan binalar belirlenen renklere boyanarak yenilendi. Binalar, aynı tür renklere boyanarak estetik ve görsel açıdan iç açıcı bir görüntü ortaya çıktı.

GÜRGENTEPE’NİN SİMGESİ MEYDANDA YAŞATILIYOR

Öte yandan Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ise ilçede kavşak görevi de gören ve trafiğin akışını daha düzenli hale getiren meydan çalışması da yapıldı. Üzerine Gürgentepe’nin simgesi olan bal ve arıcılık teması da işlenen meydana ay yıldız figürlü ledli görsel konuldu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalar ilçe sakinlerinin ve gelen vatandaşların da takdirini topladı. Yapılan çalışmalarla ilçenin güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden vatandaşlar, Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.