Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YRP’DEN AK PARTİ’YE GEÇTİ

ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI YRP’DEN AK PARTİ’YE GEÇTİ
14 Ağustos 2024 16:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye katılan 2 milletvekili ve 13 belediye başkanına parti rozetlerini taktı. AK Parti’ye geçen belediye başkanlarının içerisinde Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili Mesut Karayiğit’te bulunuyor.

Başkan Karayiğit, AK Parti’nin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yola devam etme kararını, derin istişareler sonucunda aldıklarını belirtti.

“Artık yeni şeyler söyleme, yeni ve büyük hizmetler için yollara düşme vaktidir. Daha gelişmiş ve modern bir Çaybaşı hayaliyle çıktığımız hizmet yolculuğuna emin ve kararlı adımlarla devam edeceğiz” diyen Karayiğit, 31 Mart 2024 seçimlerinde kendisine destek veren Çaybaşılı hemşehrilerine teşekkür etti.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekilleri, İl Başkanı Selman Altaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e katkılarından dolayı minnettarlığını ifade eden Başkan Karayiğit, “Yeni bir yol, vizyon ve yepyeni bir Çaybaşı için, haydi Bismillah” dedi.

Çaybaşı Belediyesi, Başkan Karayiğit’in liderliğinde, bölgenin gelişimi için yeni projeler ve hedeflerle ilerlemeye devam edecek.

Mesut Karayiğit Kimdir?
Çaybaşı İlküvez doğumlu olan Mesut Karayiğit Çaybaşı’nda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı yaparken Belediye Başkanı seçilmişti.

Sakarya Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümü mezunu olan Mesut Karayiğit evli ve iki çocuk babasıdır.