Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

AHMET HÜLÜR AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

AHMET HÜLÜR AK PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ
12 Nisan 2023 20:33

AK Parti’de bir istifa daha geldi. Son günlerde hareketlik yaşanan Ordu AK Parti Teşkilatında bu kez belediye meclis üyesi partisinden istifa etti.

AK Parti Altınordu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hülür’ün partisinden istifa ettiği öğrenildi. Hülür’ün görevine bağımsız olarak devam edeceği bildirildi.

Altınordu Belediye Meclis üyesi Ahmet Hülür geçtiğimiz günlerde şöyle bir açıklama yapmıştı.

“05/04/2023 tarihinde bir kanalda dile getirilen şahsımla alakalı iddialara ilişkin açıklamamdır. Ordu kamuoyunu uzun zamandır meşgul eden pek çok noktasında şaibe iddiaları barındıran imar planı revizyonu sürecinde partimiz belediye meclisi grup toplantılarında, bu plana bu gerekçe ile ve bu hali ile ret oyu vereceğimi defalarca söylemiş bir belediye meclis üyesiyim. Şahsım olarak plan üzerinde hiç kimse ile kişisel olarak değerlendirme yapmamış olmama ve planın genelinden kaynaklanan özellikle yeşil alanların yüksek yoğunlukla imara açılması hususundaki olumsuz tavrım nedeni ile bazı arazi sahipleri ile şahsımı karşı karşıya getiren anlayışı kabul etmem mümkün değildir. Hele hele bu hatalı kararları alma gerekçesi olarak, geçmişte imardan sorumlu başkan yardımcısı olduğum dönem kastedilerek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Dr. M. Hilmi Güler’in makamında başkanın ilgili imar daire başkanına nedir bu kamuoyundaki dedikodular sorusu üzerine, daire başkanı tarafından, Ahmet Hülür’ün geçmişteki pisliklerini temizliyoruz ifadesi zikredilmiştir. Bu söyleme sn başkan tepkisiz kalmış şahsımı arayıp bilgi almak yerine bürokratının çirkin ithamını kabullenmiş olmaktadır. Söz konusu konu ile alakalı kısa zamanda bir işlem yapılmadığı takdirde yürüttüğüm belediye meclis üyeliği görevime bağımsız üye olarak devam edeceğimi kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunarım.” Demişti.