Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C

ALTINORDU BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRÜ ONUR YILMAZ OLDU

ALTINORDU BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRÜ ONUR YILMAZ OLDU
18 Nisan 2024 16:43

Altınordu Belediyesi’nde yeni bir atama ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Dr. Onur Yılmaz atandı. Yılmaz ayrıca vekaleten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini de yürütecek.

Onur Yılmaz Kimdir?
Dr. Onur Yılmaz, Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümünde tamamlayan Yılmaz, yüksek lisansını Giresun Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’nda gerçekleştirdi.

Ayrıca, TÜBİTAK ULAKBİM çatısı altında faaliyet gösteren Akademik DergiPark’ta “Turistik Destinasyonların Tanıtılmasında Yerel Mutfaklar: Ordu Vejetaryen Mutfağı” başlıklı çalışması yayınlandı.

1989 Ordu doğumlu Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini Ordu’da tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamlayan Yılmaz, doktora eğitimini Hacettepe Üniversitesi Türk Halk Bilimi Bölümünde başarıyla tamamladı.

Dr. Yılmaz’ın çalışma alanları arasında medya, siyasal iletişim, göç, kentleşme ve kültürel değişim konuları bulunuyor. Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde çok sayıda makale ve bildirisi yayınlanan Yılmaz, aynı zamanda ortak yazarlı telif bir kitap çalışmasına da imza atmış durumda.