Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

ANADOLU JET’TEN ANKARA SEFERLERİNE DÜZENLEME

ANADOLU JET’TEN ANKARA SEFERLERİNE DÜZENLEME
2 Eylül 2023 13:42

Anadolu Jet, Ordu-Giresun ile Ankara arasındaki seferlerinde değişiklik yaptı.

Anadolu Jet, Ordu- Giresun ile Ankara arasındaki seferlerinde önemli bir güncelleme yaparak haftalık uçuş sayısını arttırdı. Daha önce haftada 9 olan uçuş sayısı, 1 Eylül tarihinden itibaren haftada 14’e yükseltildi.

Ancak, bu güncelleme ile birlikte yolcuların dikkatini çeken bir diğer önemli konu, sefer saatlerinin düzensizliği oldu. Yolcular, uçuş saatlerinin düzensizliğinin kendilerini mağdur ettiğini ifade ediyorlar. Pandemi öncesinde daha düzenli saatlere sahip olan Ordu-Giresun/Ankara uçuşlarının, tekrar eski saatlere çekilmesi talep ediliyor.