Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

AŞKIN TÖREN EMEKÇİ KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

AŞKIN TÖREN EMEKÇİ KARDEŞLERİNİ UNUTMADI
19 Mart 2024 17:41

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, şehrin önemli ihracatçı firmaları olan ve bünyelerinde yüzlerce işçi çalıştıran fındık fabrikalarını ziyaret etti.

İlk olarak Karimex Fındık Fabrikasında çalışan işçilerle bir araya gelen Başkan Tören, ardından Şahinler Fındık Fabrikasında emekçi kardeşleriyle buluştu.

Başkan Tören, ziyarette fabrika sahipleriyle de bir süre sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tören, ziyaretlerine ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Şehrimizin önemli sanayi kuruluşlarından Karimex Fındık işletmelerinde, İcra Kurulu Başkanı sayın Emrah Albayrak ve değerli çalışma arkadaşları ile bir araya geldik.

Şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine, istihdamına verdikleri değerli katkılar için teşekkür ediyor, kendilerine ve emekçi kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum.

Ardından ise Şahinler Fındık işletmelerinde sayın Özay Şahin ve değerli çalışma arkadaşları ile bir araya geldik.

Sektöre ve şehrimizin, ticaretine, istihdamına katkıları nedeniyle teşekkür ediyor, kendilerine ve emekçi kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum.”