Dolar 34,1460
Euro 38,2316
Altın 2.916,81
BİST 10.037,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Parçalı Bulutlu
Ordu
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C

AYBASTI’NIN DA CADDE VE SOKAKLARI IŞIL IŞIL OLDU

AYBASTI’NIN DA CADDE VE SOKAKLARI IŞIL IŞIL OLDU
28 Aralık 2023 12:23

BÜYÜKŞEHİR İLÇELERİ IŞIL IŞIL YAPIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen aydınlatma çalışmalarıyla Aybastı’nın cadde ve sokakları modern ve estetik bir görünüme kavuştu. Işıl ışıl olan ilçe merkezi vatandaşlarında beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan altyapıya örnek bir belediyecilik ortaya koyan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent estetiğine de büyük önem veriyor.

AYBASTI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Öncesinde yetersiz aydınlatmaya sahip olan Aybastı ilçesinde çalışma başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donattı. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla dekoratif aydınlatmalardan oluşan 106 direğin kurulumu yapılarak hizmete açıldı. Erzenoğlu caddesi, Cumhuriyet bulvarı, İstiklal caddesi ve Reşadiye caddelerini kapsayan ve toplamda 3 km uzunluğundaki alanda uygulanan aydınlatma projesi Aybastı’ya değer kattı.

İLÇELER IŞIL IŞIL OLMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Aybastı’da olduğu gibi birçok ilçeyi daha aydınlatma çalışmaları ile modern görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, belirlenen program dahilinde birçok ilçede daha aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.