Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 21°C
Yağmurlu
Ordu
21°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

BAKAN ÖZER’DEN PERŞEMBE’YE ÖĞRETMENEVİ MÜJDESİ

BAKAN ÖZER’DEN PERŞEMBE’YE ÖĞRETMENEVİ MÜJDESİ
19 Nisan 2023 15:39

Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer, bugün Perşembe ilçesini ziyarette bulundu. Perşembe ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Özer, Balıkçı Barınağı’nı da unutmadı.

Burada konuşma yapan Bakan Özer, balıkçılık üretimindeki kapasitesinin arttırılmasına yönelik neler yapılabileceğiyle ilgili istişarede bulundu. Aynı zamanda balıkçıların ikinci bir mendirek talebine karşılık teknik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağını ve bayramdan sonra müjdeyi vereceğini belirtti.

Bakan Özer Konuşmasının devamında ise: “Derdimiz bizim balıkçımızın, fındık üreticimizin, özellikle teknoloji alanında üretim yapan firmalarımızın çalışma imkânlarının iyileştirilmesi, onların daha rahat çalışabilmesi. Çünkü onlar ne kadar rahat çalışabilirse üretim kapasitesi o kadar artacak. Bunlar hem ordumuz bünyesinde hem Türkiye bundan yararlanacak. Çok daha güçlü bir ülke haline geleceğiz. Bizim derdimiz gerçekten üretim yapacak tüm arkadaşlarımıza destek olabilmek. Onun için ben bugün kabullerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu birlikteliğimiz güven esasına dayalı bir şekilde, birbirimize destek olacak şekilde ilerleyecek.” Dedi.

Bakan Mahmut Özer Perşembelilere 40 yatak kapasiteli öğretmen evi müjdesini de burada açıkladı.

Özer açıklamasında: “Yine Perşembe’de çok sayıda öğretmenimiz var, okullarımız var. Çok daha önceden faaliyet gösteren öğretmen evi, uzun yıllardan beri kaldırılmıştı. İnşallah bugün itibariyle Perşembe ilçemize 40 yatak kapasiteli öğretmen evinin sözünü de verdik. Yatırım programını da aldık ve yarın itibari ile süreci de başlatacağız.” İfadelerine yer verdi.