Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C

BAŞKAN GÜLER:”5 YIL DAHA ORDU İÇİN ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”

BAŞKAN GÜLER:”5 YIL DAHA ORDU İÇİN ÇALIŞMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM”
10 Ocak 2024 15:10

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakının adayı olarak yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Nasipse bir beş yıl daha çalışmak benim için bir şeref olacak” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Başkan Güler, toplantıda meclis üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

Adaylığının açıklanmasının ardından gerçekleşen ilk mecliste açıklamalarda bulunan Başkan Güler, ikinci beş yılda daha güzel, mutlu, değerli bir Ordu olacağını ifade etti.

2019 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen ve görev süresi içerisinde tarımdan turizme, enerjiden sosyal hizmetlere örnek bir belediyecilik ortaya koyan, çevre ve şehircilik yatırımlarının yanı sıra Ordu’nun en büyük sorunları arasında gösterilen yol ve su konusunda gerçekleştirdiği reform niteliğindeki yatırımlarla adeta ‘sessiz devrim’ gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Ordu aslında fark etmeden büyük bir değişim ve dönüşümden geçiyor. Ordu’da çok şey değişti. İkinci beş yılda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Daha güzel, mutlu, değerli bir Ordu olacak. Bu herkesi mutlu edecek ve bunu yapabilecek gücümüz, kabiliyetimiz, irademiz ve kararlığımız var. Sağ olsun Cumhurbaşkanımız ve partimiz tekrar bana bir beş yıl daha görev yapmam için adaylığımı kabul etti. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Allah’a da şükrediyorum. Nasipse bir beş yıl daha çalışma benim için bir şeref olacak. Muhalefetiyle, iktidarıyla, ittifakıyla biz büyük bir aileyiz. Bu çalışmaları yine hep birlikte yapacağız. Allah mahcup etmesin. Nasip olursa sizlerle bir dönem daha birlikte çalışırız.”