Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

BAŞKAN GÜLER’DEN HALK EKMEK SÜRPRİZİ ! YAKINDA HİZMETE GİRECEK!

BAŞKAN GÜLER’DEN HALK EKMEK SÜRPRİZİ ! YAKINDA HİZMETE GİRECEK!
16 Mart 2024 17:27

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Hilmi Güler’den şok sürpriz. Başkan Güler’in halkın talebi olan Halk Ekmek Fabrikasının temelini attığı ve inşaatına birkaç ay önce başladığı ortaya çıktı.
Aylardır halkın talebi olan Halk Ekmek Fabrikası’nın kurulması ve daha ucuz ekmek alabilme imkanı sağlanması yönündeki talebi dikkate alan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Perşembe ilçesinin Efirli bölgesinde Halk Ekmek Fabrikası’nın temelini sessizce attığı ve inşaatın sürdüğü ortaya çıktı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güler, Halk Ekmek Fabrikası’nın 19 ilçenin talebi doğrultusunda gerçekleşeceğini söyledi.
Başkan Güler, “Halk ekmek konusunda halkımızın değişik kesimlerinden çok talep oldu. Bu talebi kıramazdık. Aynı zamanda sosyal bir mesele. Bunu biz 19 ilçemiz de de kullanacağız. Amacımız burada hem fırsat eşitliği sağlamak hem dar gelirli halkımızı korumak, gözetmek, desteklemek. Ben Cumhurbaşkanımızla İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışırken orada da halk ekmek çalışmaları vardı. Kuracağımız farikada günlük 20 bin ekmeklik bir kapasitemiz olacak. İstersek tabi bunu artırabiliriz. Halk ekmek halktan gelen talepti. Halkın dediği olur. Proje hazır, Perşembe ilçesinde. Binası bitti. Eli kulağında yakında hizmet edecek” diye konuştu.