Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
11 Ocak 2024 07:36

BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güler mesajında, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan Regaib Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Kandiller, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Yardımlaşma, dayanışma hislerinin, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde başta Ordu’muz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hâkim olması için çaba harcamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyor, Ordulu hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyorum.”