Dolar 34,1460
Euro 38,2316
Altın 2.916,81
BİST 10.037,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Parçalı Bulutlu
Ordu
25°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C

BAŞKAN KARLIBEL ULUBEY ZİRAAT ODASI MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KARLIBEL ULUBEY ZİRAAT ODASI MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
24 Eylül 2024 17:26

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ulubey Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Aydın ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
Ulubey Ziraat Odası Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda “Kahverengi Kokarca İle Mücadele” konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Başkan Karlıbel; “Aslında bizim en büyük eksikliğimiz bir araya gelerek güç birliği yapamamamız. Kahverengi kokarca sadece çiftçinin değil iş insanının da, sanayicinin de, tüketicinin de meselesidir. Biz aslında paydaşız, çoğu şeyi birlikte hareket ederek yapmaya çalışırsak daha çok ses getirerek, daha iyi sonuç alırız. Ordunun temel ürünü fındıktır. Fındığın yerine hiçbir ürünü koyamayız, öyle bir ürün de yok. Bu yüzden bahçelerimize kendimiz bakacağız, en önemli ürünümüz fındık için kokarca ile birlikte mücadele edeceğiz. Ben kurumum ve şahsım adına nazik ev sahipliğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.