Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN FINDIK TABAN FİYATINI AÇIKLADI

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN FINDIK TABAN FİYATINI AÇIKLADI
30 Temmuz 2022 17:55

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN FINDIK TABAN FİYATINI AÇIKLADI

Levant kalite fındık 54 Türk Lirası olarak belirlendi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Ordu’yla beraber yol yürüdüğümüz müddetçe biz yorulmayız. Ülke ve millet sevdası yüreğimizde oldukça biz dünyaya sığmayız. Demokrasi ve kalkınma mücadelemizde hep yanımızda olan Ordu’ya şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizi 2053 vizyonuna da sizlerle birlikte hazırlayacağız.

Geleceğimizi ipotek altına soktular. Ancak bugün tüm dünya krizin pençesindeyken, biz dolu dizgin hedeflerimize ilerlemeyi sürdürüyoruz. Elbette bizim de sıkıntılarımız var ancak biz bunları aşabilecek kapasitedeyiz. Yıllarca bu ülkeyi, milli iradeyi yok sayarak, darbelerle demokrasimizi yaralayarak, yokluk ve yoksullukla insanımızın belini bükerek engellediler.

CHP’nin karneyle benzin dağıtılan, ekmek dağıtılan dönemleri vardı. Bizim iktidarımızda hamd olsun böyle şeyler yok.

Terörün belini kırdık. Artık terör diye bir bela yok. Büyük davanın son temsilcisi olarak bundan 21 yıl önce sizlerin huzuruna geldik. Gördük ki 20 yılda asırlık işler yapmak mümkünmüş.

Karşımdaki bu gençler 20 yaş ve altı. Parlamentoya girmek için 30 yaş seçilme yaşıydı. Biz bunu 18’e indirdik. Türkiye’de seçme ve seçilme yaşını 18’e indiren iktidar AK Parti olmuştur.

‘BAY KEMAL’ SÖYLEMİ

Biz ülkemize kazandırdıklarımız anlattıkça birilerinin yüreği daralıyor. Bizim hazırlıklarını yaptıklarımız işleri kendi vaatleri gibi sahiplenmeye başlıyorlar. Hizmet namına bulunduklarını kurumları batırmalarıyla biliniyorlar. Şimdi hastaneler öyle mi? Rahmetli Savaş Ay’ın programlarında izlediniz bunları.

Cehaleti öyle bir seviyede ki bizim kendisiyle dalga geçmek için kullandığımız laflardan medet umacak kadar dibe batmış seviyede. Bu zata zaman zaman ‘Bay Kemal’ diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendi de kabul etti. Öylesine benimsemiş ki ismi yerine bunu kullanmaya başladı. Halbuki biz ülke ve millet hayrına hiçbir siyaset üretmeyip yıllardır ana muhalefet koltuğunu yalanla işgal ettiği için bu ismi vermiştim. Bay Kemal’in altına bir de CHP Genel Müdürü lafını eklemesi lazım. Seçimden sonrada emekli CHP Genel Müdürü yazması lazım.

FINDIK ALIM FİYATLARI

Kardeşlerim son 20 yılda Ordu’ya toplam 32 milyar kamu yatırımı yaptık. Ordu, fındık konusunda hem üretim hem rekolte anlamında ülkemizin üçte birini gerçekleştiriyor. Biz iktidara geldiğimizde fındığın fiyatı 1 doların altındaydı. Biz bunu şimdi 3 doların üzerine çıkaracağız. Kabuklu fındığı kilogram başına 54 lira olarak açıklıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.