Dolar 34,1355
Euro 38,2029
Altın 2.916,03
BİST 10.046,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 24°C
Az Bulutlu
Ordu
24°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C

Engelsizler Ordusunun Rakibi Fenerbahçe

Engelsizler Ordusunun Rakibi Fenerbahçe
23 Kasım 2023 13:41

ORDU BÜYÜKŞEHİR, FENERBAHÇE İLE MÜCADELE EDECEK

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi B grubunda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Fenerbahçe hazırlıklarına başladı.
Altınordu ilçesi Durugöl Recep Kara Kapalı spor salonunda hazırlıklarını baş antrenör Cem Aslan gözetiminde çalışmalarını sürdüren engelsizler Ordu’su günü taktik ve teknik ağırlıkla sürdürdü.

5. HAFTA RAKİP FENERBAHÇE

Yoluna emin adımlarla devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe ile karşılaşacak. 25 Kasım Cumartesi Saat 13.00’te Recep Kara Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka ücretsiz olacak.

BAŞANTRENÖR’DEN DAVET

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başantrenörü Cem Aslan, taraftara seslendi.
Şehrin Süper Ligde Mücadele eden tek takımına sahip çıkılmasını isteyen Aslan, “Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olarak lige en iyi başlayan takımlardan biri olduk. Şuana kadar 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetimiz var. Bu hafta kendi sahamızda Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Seyircilerimizin o gün bizi yalnız bırakmaması işitiyoruz” diye konuştu.