Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 25°C

ESKİ OTOGARA KÜLTÜR VE İŞ MERKEZİ

ESKİ OTOGARA KÜLTÜR VE İŞ MERKEZİ
17 Haziran 2023 09:38

Ordu’da eski otogara kültür merkezi, konut ve işyeri yapılacağı belirlendi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Yeni Mahalle’de bulunan eski otogar ilgili soruya cevap geldi.
Buna göre eski otogar alanının yarısına Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Merkezi yapılacak. Diğer yarısına ise iki ayrı bina yapılarak alt bölümleri iş yeri olacak.
CHP Meclis Üyeleri meydan istedi…
CHP Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sami Torun ise, otogarın bir bölümüne Yeni Mahalle’nin nefes alması için meydan yapılması gerektiğini söyledi.
Torun, eski otogar bölümünün bir kısmının da Yeni Mahalle Meydanı olması gerekir. İmam Hatip Camii alanında bulunan alana da bina yaptınız. Bu nedenle mahalle halkı düşünülerek otogarın bir kısmının meydan olarak tasarlanması gerektiğini belirtti. (Kaynak:OrduGazete)