Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C

GÜNDÜZ SAHADA AKŞAM KOMŞUDA

GÜNDÜZ SAHADA AKŞAM KOMŞUDA
27 Şubat 2024 23:57

GÜNDÜZ SAHA AKŞAM KOMŞUDA

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, Şirinevler Mahallesi’nde ev ziyaretinde hane sahipleri ile bir araya geldi.

Başkan Tören’in ev ziyareti oldukça kalabalık geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

Tören, ziyarete ilişkin şu notu düştü:

“Gündüz sahada akşam komşudayız. Her sokakta evimiz, her çaldığımız kapıda güler yüz ve samimiyetle bizi bağrına basan gönlü güzel insanlarımız var bizim.

Bu akşam Yılmaz ailesine misafir olduk.

Elleri öpülesi büyüklerimizin nasihatleri, hayır duaları, kardeşlerimizin, ablalarımızın samimiyetleri, göz aydınlığımız çocuklarımızın sevgisiyle günün tüm yorgunluğunu attık.

Hane sahipleri kıymetli Gülay hanım ve Şerafettin beye, sohbetimizi bereketlendiren değerli komşularımıza ve bizlere eşlik eden dostlarımıza ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.

Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.”

@torenaskn