Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C

İş İnsanı Burhan Erçal’dan Eğitime Destek

İş İnsanı Burhan Erçal’dan Eğitime Destek
8 Aralık 2023 15:04

İş İnsanı Burhan Erçal’dan Eğitime Destek

İş İnsanı Erçal Fındık Otomotiv San ve Tic AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal, Kumru ilçesinde 6 derslikli ek bina ile 150 kişilik konferans salonu yaptıracak.

Hayırsever İş İnsanı Erçal Fındık Otomotiv San ve Tic AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal tarafından yaptırılacak Kumru Erçallar Anadolu Lisesi Ek Bina ve Konferans Salonu için protokol imza töreni yapıldı.

Valilik Makamında gerçekleştirilen törende, Vali Muammer Erol, Hayırsever İş İnsanı Burhan Erçal ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu arasında, 6 derslikli ek bina ile 150 kişilik konferans salonunun yapım protokolü imzalandı.

Vali Muammer Erol, Erçal Fındık Otomotiv San ve Tic AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Protokol imza töreninde, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Erol Başar da hazır bulundu.