Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Kabadüz’e modern ışıklandırma

Kabadüz’e modern ışıklandırma
15 Kasım 2023 12:24

KABADÜZ IŞIL IŞIL

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen aydınlatma çalışmaları kapsamında Kabadüz ilçesinde çalışan ekipler, ilçeyi ışıl ışıl yaptı.
Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı aydınlatma projeleri ile şehre ayrı bir renk katıyor. Kendi üretimi ile birçok ilçede aydınlatma çalışması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son olarak Kabadüz’de başlattığı aydınlatma projesi ile ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandırdı.

MODERN IŞIKLARLA DONATILDI

Öncesinde yetersiz aydınlatmaya sahip olan Kabadüz ilçesinde çalışma başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçenin caddelerini günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donattı.
Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla dekoratif aydınlatmalardan oluşan 47 direğin kurulumu yapılarak hizmete açıldı. Cumhuriyet ve Başköy Caddesi olmak üzere 1.3 km uzunluğunda Kabadüz ilçe merkezinde uygulanan aydınlatma projesi ilçeye değer kattı.

İLÇELER TEK TEK AYDINLANIYOR

Öte yandan Kabadüz’de olduğu gibi birçok ilçeyi daha aydınlatma çalışmaları ile modern görünüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, belirlenen program dahilinde pekçok ilçede daha aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.