Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 25°C

KÜMELENME DESTEK PROGRAMI OTSO’DA ANLATILDI

KÜMELENME DESTEK PROGRAMI OTSO’DA ANLATILDI
23 Ekim 2023 15:33

KÜMELENME DESTEK PROGRAMI OTSO’DA ANLATILDI
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kümelenme Destek Programı hakkında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) toplantı salonunda bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Ordu Ticaret Borsası iş birliğinde yapılan toplantıya Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu TSO Meclis Başkanı Necat Avcı, Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Necdet Yüce ve Abdullah Titiz, Kümelenme Uzmanı Dr. Mustafa Hatipoğlu, KOSGEB Ordu İl Müdürü Sinan Şahin, Sanayi ve Teknoloji Ordu İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu, TKDK İl Müdürü Berkay Çelik, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Fatih Titiz, Ordu TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile üye firma yetkilileri katıldı.
Gerçekleşen bilgilendirme ve istişare toplantısında KOSGEB Ordu İl Müdürü Sinan Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kümelenme Destek Programı hakkında sunum yaparken, Kümelenme Uzmanı Dr. Mustafa Hatipoğlu yapılan kümelenme çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Daha sonra Kümelenme Uzmanı Mustafa Hatipoğlu üyelerin sorularını cevaplayarak istişarelerde bulunuldu.