Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 21°C
Yağmurlu
Ordu
21°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 25°C

ORDU’DA DURAKLAR TERTEMİZ

ORDU’DA DURAKLAR TERTEMİZ
4 Haziran 2024 17:28

ORDU’DA DURAKLAR TERTEMİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı durakları periyodik aralıklarla temizleyerek hijyenik hale getiriyor. Ekipler ayrıca durakların bakım ve onarımlarını da yaparak vatandaşların konforlu alanlarda dolmuş ve otobüslerini beklemelerine imkân sunuyor.

19 ilçede durak kurumları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, durak temizliklerine de devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü Durak Birimi ekipleri ile Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sıklıkla kullandığı durakları doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen temizlik ürünleri ile temizleyerek pırıl pırıl yapıyor.

BAKIM VE ONARIMLAR DA İHMAL EDİLMİYOR

Toplum sağlının korunmasına yönelik yapılan çalışmalar birçok ilçede devam ederken uygulama vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Bununla da yetinmeyen ekipler, zarar görmüş ve yıpranmış durakların bakım ve onarımlarının yanı sıra uyarı çizgilerinin de boyanmasını ihmal etmiyor. Oluşturulan ekipler tarafından duraklar vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu alanlarda dolmuş ve otobüslerini beklemelerine imkân sunuyor.