Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

PERŞEMBE ÇAMBURNU’NA YENİ BİR TESİS

PERŞEMBE ÇAMBURNU’NA YENİ BİR TESİS
5 Ağustos 2024 14:32

ORDU’YA YENİ BİR TESİS

BÜYÜKŞEHİR, PERŞEMBE ÇAMBURNU’NA YENİ BİR TESİS KAZANDIRIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde hayata geçireceği çevre düzenleme projesi ile Ordu’ya yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırarak ilçenin cazibesini arttıracak. Çamburnu’nda denizci fenerinin bulunduğu alanda yapılacak sosyal alan ziyaretçilere hem dinlenme hem de doyumsuz bir seyir imkânı sunacak.

Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara çeviriyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun sakin şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde yeni bir projeye imza atıyor.

TURİZME KATKI SUNACAK

İlçeye bağlı Kaleyaka Mahallesinde bulunan Çamburnu için Perşembe Belediyesi ile birlikte çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, hayata geçireceği düzenleme ile Perşembe’ye cazibe katacak. Perşembe sahil yolu güzergahındaki Çamburnu’ndaki denizci fenerinin yer aldığı alanda uygulanacak olan proje, Ordu turizmine de katkı sunacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesinin kendi uhdesinde toprak tesviyesi ile başladığı kazı-dolgu çalışmaları, baskı beton, yürüyüş yolları, engelli rampaları, korkuluk, duvar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile projenin alt yapısı ve çevre düzenlemesi tamamlanmış olacak. Kapalı alanları Perşembe Belediyesi tarafından yapılacak olan proje daha sonrasında hizmete açılacak.