Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 21°C
Yağmurlu
Ordu
21°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Samsung, BMW ile anlaştı: Milyonlarca araç için ekran üretecek

Geçtiğimiz günlerde, Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un iPhone 14 modelleri için 80 milyon OLED panel üreteceğini sizlerle paylaşmıştık …

Samsung, BMW ile anlaştı: Milyonlarca araç için ekran üretecek
28 Haziran 2022 23:02

Geçtiğimiz günlerde, Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un iPhone 14 modelleri için 80 milyon OLED panel üreteceğini sizlerle paylaşmıştık.

Samsung’un ekran üretim birimi Samsung Display, şimdi de Alman otomobil üreticisi BMW ile el sıkıştı. Samsung, milyonlarca BMW modeli için OLED ekran panelleri rüetecek.

Anlaşma kapsamında, Samsung’un ekran bölümü 2024 yılından itibaren seri üretime girecek BMW otomobilleri için OLED paneller tedarik edecek.

Son raporlara göre Samsung’un, 6-7 yıllık bir süre içinde 4 milyon adet BMW aracının üretimi için OLED paneller geliştireceği açıklanırken, bu otomobillerin özellikle “üst düzey sedan” olacağı belirtildi.

Samsung, OLED üretiminde gaza bastı

OLED ekran üretimi için Apple ve BMW ile anlaşan Samsung, bununla da yetinmeyecek. Şirket, Audi de dahil olmak üzere Avrupalı otomobil üreticilerinin birçoğuyla anlaşma yapmanın peşinde. Samsung, geçtiğimiz yıl Hyundai Ioniq 5 için de OLED panelleri sağlamıştı.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.