Dolar 34,1207
Euro 38,1122
Altın 2.884,04
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 24°C
Yağmurlu
Ordu
24°C
Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 24°C

ŞANLITÜRK, ÜÇ HİLAL UĞRUNA FATSA’DA

ŞANLITÜRK, ÜÇ HİLAL UĞRUNA FATSA’DA
25 Mart 2023 17:12

ŞANLITÜRK, ÜÇ HİLAL UĞRUNA FATSA’DA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk, beraberinde ki heyetle birlikte Fatsa İlçesine büyük bir çıkarma yaptı. 32 aydır üç hilalin bayrağını elinde tutan Şanlıtürk, bu kez de üç hilal uğruna çok önem verdiği Fatsa ilçesine ayakbastı.
Fatsalıların gönlünde ayrı bir taht kuran Şanlıtürk’e ilçe ziyaretinde özellikle gençlerin ve bayanların ilgisi de hayli yüksek oldu. Yüksek tempoyla geçen programda Şanlıtürk, gençlerin ve vatandaşların taleplerini de not alarak çözüm noktasında danışmanlarına talimatlar verdi.
MHP Ordu İl Başkanlığı görevinden Milletvekili Adayı olmak için istifa eden Naci Şanlıtürk, Ordu genelinde aralıksız olarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi Hacı Yelkuvancı, Önceki Dönem Fatsa Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Ak ve il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret eden MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk, Fatsa’da vatandaşlarla da bir araya geldi.
Kaymakam Kula ve Başkan Kibar’ın ardından Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Yeşiller ile Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu’nu makamında ziyaret eden MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Şanlıtürk, burada oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Fatsa şehir merkezinde dükkan dükkan gezen Şanlıtürk, vatandaşlara bol kazançlar dileğinde bulundu.
Fatsa merkezde cenaze törenine de katılan Şanlıtürk, daha sonra Bolaman ve Yalıköy Mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek partisinin çalışmalarını anlattı.