Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 25°C
Yağmurlu
Ordu
25°C
Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 25°C

TMO RANDEVU VERMEYE BAŞLADI

TMO RANDEVU VERMEYE BAŞLADI
21 Ağustos 2023 09:54

TMO Randevu Sistemi bugün itibarı ile devreye girdi.

İlk olarak Altınordu, Fatsa ve Ünye olmak üzere 3 yerde depo açılacak ve 28 Ağustos’ta da yeni sezon fındık alımına başlanacak.

TMO Randevu işleminin gerçekleşmesi için şu uyarılarda bulundu: “Randevu işleminin gerçekleşmesi için ÇKS ( Çiftçi Kayıt Sistemi) kayıtlarınızın güncel olması gerekmektedir. Gerçek Kişiler TC Kimlik Numarası, Tüzel Kişiler ise Vergi Numarası ile giriş yapacaklardır.

Bu sitede yapılan işlemler kayıt altına alınmaktadır. Başkasının adına yetkisiz olarak yapılan işlemler kanuni takibata uğrayacaktır.

ÇKS miktarı 1000 KG’a kadar olan (1000 KG dahil) Üreticilere 1 kez, 1001 KG ve üstü olan üreticilere en fazla 2 kez randevu verilecektir.

Üreticiler 2 kez iptal etmeden almış oldukları randevularına gelmemeleri durumunda sistemden bir daha randevu alamayacak; daha sonraki tarihler için alınmış olan randevuları da iptal edilecektir.”