Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 22°C
Yağmurlu
Ordu
22°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!
1 Kasım 2023 10:30

23/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (8) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

23/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (3) gr. Metamfetamin maddesi ile (41) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

23/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

24/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

23/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

25/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

25/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (35) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapılmıştır.

25/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine Durdurulan (1) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (35) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı dolayı adli işlem yapılmıştır.

25/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (5) adet Sentetik Ecza, (1) gr. Sentetik Kannabinoid, maddesi (2) gr. Metamfetamin maddesi ve (1) gr. Esrar maddesi ile (1) adet hassas terazi ele geçirilmiş olup; gözaltına alının (2) şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

25/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir ikamette yapılan aramada (13) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

26/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (7) gr. Metamfetamin maddesi ile (5) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

27/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

28/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada (14) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

28/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

28/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerinedurdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada toplam (214) gr. Metamfetamin maddesi ile (9) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.

29/10/2023 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada (3) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.