Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 21°C
Yağmurlu
Ordu
21°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

Vali Erol, KYK Öğrenci Yurtlarında İncelemede Bulundu

Vali Erol, KYK Öğrenci Yurtlarında İncelemede Bulundu
28 Ağustos 2024 16:02

Vali Muammer Erol, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi öncesinde Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile ilk olarak Altınordu ilçesinde bulunan yurt binalarını gezen Vali Muammer Erol, yurt müdürleri ile yetkililerden yurtların genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ordu ilinde üniversite eğitimine başlayacak gençlerin barınacağı öğrenci yurtlarını tek tek gezerek incelemelerde bulunan Vali Erol, yurtların hazır hale getirilmesi için çalışmaların titizlikle yerine getirilmesini istedi.

Daha sonra Fatsa ilçesinde bulunan yurtlarda da incelemelerde bulunan Vali Muammer Erol’a burada Fatsa Kaymakamı Avni Kula ile kurum amirleri de eşlik etti.

Burada yapılan incelemelerin ardından Ünye ilçesine hareket eden Vali Muammer Erol, beraberinde Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve kurum amirleriyle ilçedeki yurt binalarını inceleyerek, öğrencilerin en iyi şartlarda konaklamaları için azami gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Erol, yurt binalarında yürütülen tüm hazırlıkların tamamlanması ve güvenli bir barınma ortamının sağlanması konusunda sorumlu kurum amirlerine talimat verdi.