Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ordu 21°C
Yağmurlu
Ordu
21°C
Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C

VEKİL ÖZER’DEN MÜJDE! 2 PROJE 2024 YATIRIM PROGRAMINDA!

VEKİL ÖZER’DEN MÜJDE! 2 PROJE 2024 YATIRIM PROGRAMINDA!
16 Nisan 2024 17:18

VEKİL ÖZER, ORDU’NUN SORUNLARINA KARŞI KARARLI ADIMLAR ATIYOR!

-AYBASTI ÇEVRE YOLU VE ULUBEY-GÖLKÖY YOLU 2024 YATIRIM PROGRAMINDA!

Ak Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Mahmut Özer, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Ordulu vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini iletti. Yapılan görüşmeler sonucunda, Ordu’nun önemli iki projesi 2024 yılı yatırım programına alındı.

AYBASTI ÇEVRE YOLU VE ULUBEY-GÖLKÖY YOLU 2024 YATIRIM PROGRAMINDA!

Vekil Özer, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi duyurdu. Fotoğraflar eşliğinde yapılan açıklamada, Aybastı Çevre Yolu (3 Km) ve Ulubey-Gölköy Sarpdere (20 Km) (Elmaçukuru-Gölköy arası) Yolu’nun yapılması taleplerinin olumlu değerlendirilerek 2024 Yılı Yatırım Programı’na alındığı belirtildi.

Vekil Özer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. Ordu’muzun devam eden yol ve altyapı çalışmalarını değerlendirdik. Her iki talebimizi de olumlu değerlendirerek 2024 Yılı Yatırım Programı’na aldıran Sayın Bakanımıza Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.”

Bu gelişmeyle birlikte, Ordu’nun ulaşım ve altyapı alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için önemli adımlar atılmış oldu.